Conditii de utilizare

Termene si conditii de utilizare pentru magazinul virtual Moto Adventure

Bine ati venit la www.motoadventure.ro , magazin online de echipamente, accesorii si diverse produse pentru motociclete!

Achizitionarea produselor afisate pe pagina de internet www.motoadventure.ro sau a produselor ofertate de noi telefonic sau prin e-mail, in urma cererilor dumneavoastra de oferta se supune legilor statului roman si conditiilor descrise aici. Emiterea unei comenzi ferme din partea dumneavoastra implica intelegerea si acceptarea deplina a acestor conditii, indiferent daca aceasta comanda a fost inregistrata telefonic, prin e-mail, sau folosind aplicatia online.

Preturile afisate pe acest site contin TVA, sunt valabile in limita stocului disponibil si nu includ taxele de transport si ramburs decat in anumite conditii specificate expres. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara instiintare prealabila. Schimbarea pretului de pe site nu are efect asupra produselor incluse in comenzi finalizate de dumneavoastra si confirmate de catre noi. Toate discounturile anuntate vor fi evidentiate in factura finala ce insoteste produsele.

Explicatii pentru Cumparaturi on-line:

Cautati produsele care va intereseaza pe site. Va puteti folosi de multiplele optiuni de cautare a acestora (categorii de produse, filtre pentru denumire, pret etc.) Dupa ce gasiti produsul care satisface cerintele dumneavoastra, in pagina de detalii a produsului ales aveti optiunea de a-l adauga in cosul de cumparaturi precum si optiunea de a alege numarul de bucati dorite. Foarte important, la produsele care necesita selectia unor anumite caracteristici (exemplu: marime) trebuie sa selectati aceasta optiune inainte de a adauga produsul in cos. Odata adaugat produsul in Cosul de Cumparaturi aveti optiunea fie de a continua cumparaturile (repetand pasii de mai sus) fie de a finaliza comanda accesand butonul "Confirmare" sau "Confirmare comanda"

Pentru a finaliza comanda mai aveti de parcurs urmatorii pasi:

Este necesar sa va creati un cont de client pentru acest magazin, continuati cu introducerea datelor dvs. de contact precum si datele pe care doriti sa vi se emita factura pentru produsele comandate, indicarea exacta a adresi sau adreselor de facturare si/sau de livrare.

Alegeti modalitatea agreata pentru livrarea produselor Selectati modalitatea de plata in functie de optiunile disponibile Bifati acceptul Termenilor si Conditiilor rezervarii dupa care continuati selectand cazurile necesare in vederea finalizarii tranzactiei

Inapoi
Copyright © 2024 Moto Adventure